På Gång

Novemberfesten

Novemberfesten

Vi har varje år sedan vi fick våra lokaler ombyggda och nyrustade 2003, valt att hedra minnet av detta med en särskild tilldragelse, Novemberfesten. Ett arrangemang som sett lite olika ut genom årens lopp. De senaste åren har Novemberfesten (infaller alltid första onsdagen i november ”efter lön”, således den 29/11 i år) fungerat ungefär som en helt vanlig onsdagskväll, det enda som skiljt sig från övriga onsdagar har varit entrépris, goda smörgåsar samt att vi brukar erbjuda fler än ett artistinslag från vår scen. Det sistnämnda vill vi även fortsätta med även detta år, men nu i form av en öppen scen.

 

Detta är definitivt inte ett försök att konkurrera ut SOS – Sandviken Open Stage, se det snarare som ett komplement till denna fungerande verksamhet. Så, välkommen till DÖN – Drömfabrikens Öppna Novemberfest. Här ska det dönas!

 

För att få ett hum om detta går att genomföra vill vi ha in en intresseanmälan från er artister ganska snart. Ni får göra ”vad ni vill”. Sjunga, spela, trolla, ja det mesta funkar naturligtvis. Vi vet inte hur länge varje akt kan hålla på, det beror på hur stort intresset blir. Jag antar att vi landar på 5 – 15 minuter per inslag.

Vi vill få in er intresseanmälan senast fredagen den 29/9.

 

Vi tillhandahåller all teknik som PA, backline plus diverse låneinstrument. Vid behov kan vi även fixa ett husband.

Vi kan inte erbjuda någon form av ekonomisk ersättning till artisterna, vad vi däremot kan erbjuda är gott fika samt en helt enastående och förståndig publik. Drömfabriken är det perfekta stället att göra scenisk debut på!

 

Välkommen!

DRÖMFESTEN 2017!

                                                                                                                                                                                  

 

Vi vill rikta ett varmt och mycket hjärtligt tack till alla som gjorde Drömfesten till en veritabel succé! Artister, personal, volontärer och inte minst publiken. Tack så mycket!

Musikkvällar på Onsdagar Hösten 2017

Vi har musikkvällar på onsdagar mellan kl. 19 – 21. Portarna öppnas kl. 18. Entrépriset är 150:-/ person och halva priset för ungdomar om inte annat anges. Fika ingår i entrén.

  Datum     Vecka

   27/9    39      PELLE LINDSTRÖMEn blueslegend från Dalarna får inleda säsongen. Han kompas av fyra rutinerade herrar från Sandviken.

   4/10    40      MATS ÖBERG, BERTIL FÄLT & MATHIAS DAHL – Ett fantastiskt trevligt och bra musikprogram med ytterst kompetenta musikanter.

  11/10    41      CLAES JANSONEn av Sveriges bästa sångröster på kärt återbesök. Entré 200:-

 18/10    42      SANDY BRECHIN TRIO – Nu blir det trevliga tongångar från Skottland igen.

 25/10    43      BAY CITY SEVEN Här kommer en 40-årsjubilerande orkester!

      1/11   44      MAY VARY Duktiga ungdomar kommer tillbaka till vår scen. Skön musik och fin stämsång utlovas.

      8/11  45      BLANDBANDETDetta fantastiska band återvänder och bjuder på en föreställning som i stort sett blir unplugged.

    15/11   46      VÄSTERBERGSELEVER En helkväll med unga musikstudenter som gärna visar upp sig!

   22/11   47      LENNART WASTESSON BAND Nu blir det jättebra musik igen. De har varit hos oss förr och vi har aldrig blivit besvikna.

   29/11   48      NOVEMBERFESTEN – I år blir det s.k. ”Open Stage” eller ”Drömfabrikens Öppna Novemberfest – DÖN” som vi föredrar att kalla det. Då ska det  dönas ordentligt! OBS! Fri Entré! (läs mer om detta arrangemang på annan plats)

     6/12   49      BLUE X-MAS Med Clas Yngström, Knock-Out Greg och Rockarounds. Kan bli hur bra som helst! Entré 200:-

    13/12  50      MICKE DAHLÖFS HETA FYRA FEATURING AMANDA ÖRTENHAG Här kommer Micke med band och med i bagaget finns en underbar Lucia.

    20/12  51      JULAVSLUTNINGVälkommen till Sandvikens mysigaste uppesittarkväll. Entré 150: – (+ lite olika fika- och/eller grötvarianter)

Musikcafé i Alberts Hall

             

Varje måndagseftermiddag (med höststart den 11/9) mellan klockan 13 – 14.45 erbjuder vi ett musikcafé i Alberts Hall. Det är öppet för alla intresserade. Det brukar oftast vara musikanter från fabriken som underhåller, men ibland bjuder vi in andra artister.

Vi säljer extrabilligt fika då för endast tio kronor.

Loppis Lördagarna 30/9, 28/10 samt 2/12

Höstens loppisdagar blir lördagarna 30/9, 28/10 och 2/12. Är du intresserad att köpa något är du välkommen mellan klockan 10.00 – 14.00.

Om du vill sälja något själv finns möjlighet att hyra en försäljningsyta. Det är begränsade platser, och föranmälan gäller, senast onsdagen innan aktuell loppis.

Platshyra: 150:- (inklusive bord 200:-)

Sammanfattningsvis, vill du köpa – bara kom!

Vill du sälja – kontakta Christer på 070-317 13 66

Drömfabriken

Adress: Sveavägen 16, 811 40 Sandviken
Telefon:
 026-25 04 94
Epost: helena@dromfabriken.se

 

 

Samarbetspartners & Sponsorer